Činnosti

MC Smart je spolehlivý partner pro všechny typy instalací se zaměřením na bezpečnost.

Poskytujeme komplexní instalační služby týkající se zabezpečení objektů, kde nás zákazníci často vyhledávají pod tematickými pojmy:

  • Kamerové systémy – instalace kamerových systémů, bezpečnostních kamer, kamerových systému se záznamem
  • Bezpečnostní systémy – instalace bezpečnostních systémů, domovních alarmů, požárních hlásičů
  • Instalace pro firmy a domácnosti – instalace televizních antén, satelitních přijímačů, bezdrátových zvonků, strukturované kabeláže, chytré domácnosti, Set-top-boxů, anténních zesilovačů, instalace Skylink

Hledáte spolehlivého partnera pro ochranu osob či zabezpečení majetku?

Zvolte MC Smart!

Vyberte si z našich činností

Kamerové systémy

Hledáte dokonalé řešení pro zabezpečení Vašeho domu nebo firmy? Chcete mít neustálý přehled o tom, co se děje uvnitř i venku Vašeho soukromého prostoru?

Zabezpečení

Díky našim mnoholetým zkušenostem a nejmodernějšímu technologickému vybavení jsme schopni poskytnout komplexní služby v oblasti zabezpečení Vašeho prostoru.

Ozvučovací systémy

Technologie se neustále vyvíjí a to se týká i ozvučovací techniky.. Pokud chcete, aby vaše prostory zněly skvěle, je čas vyměnit zastaralou techniku za novou.

Struktrované kabeláže a počítačové sítě

Ačkoli má bezdrátové Wi-Fi připojení bezesporu spoustu výhod, myslete na to, že některá zařízení budou mít své pevné místo a tam je kabel rozhodně ve výhodě.

Televizní antény

Svěřte instalaci televizní antény do rukou odborníkům, kteří pozemním a satelitním televizním anténám velice dobře rozumí!

SMART Home

Chcete mít svou domácnost pod kontrolou? S inteligentním systémem pro chytré domácnosti od MC Smart to zvládnete snadno a pohodlně.