Zabezpečení

Díky našim mnoholetým zkušenostem a nejmodernějšímu technologickému vybavení jsme schopni poskytnout komplexní služby v oblasti zabezpečení Vašeho prostoru.

 

MC Smart se specializuje na zabezpečení pro různé objekty, ať už se jedná o byty, domy, kanceláře nebo průmyslové areály.

Naše hotové zakázky instalace zabezpečovacích systémů jsou dokladem kvality a profesionality naší práce.

Každé zabezpečení připravujeme individuálně, aby byly splněny potřeby zákazníka a byl dosažen maximální stupeň zabezpečení.

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro instalaci zabezpečovacích systémů ve vašem objektu, neváhejte nás kontaktovat – naše lokalita zaměření je Hradec Králové, Nový Bydžov, Chlumec nad Cidlinou, Hořice, Jaroměř , Nové Město nad Metují, Dobruška, Rychnov nad Kněžnou, Týniště nad Orlicí, Holice, Lázně Bohdaneč, Pardubice, Nechanice, Městec Králové, Dvůr Králové, Holice, Rychnov nad Kněžnou, Kostelec nad Orlicí, Vysoké Mýto, Nová Paka, Chrudim, Heřmanův Městec, Lázně Bělohrad.

Elektronický zabezpečovací systém již dnes není jen věčně houkací a sousedy otravující zařízení. Námi nabízené ochrání Váš dům, byt či chalupu před nevítanými návštěvníky, požárem, nebezpečnými plyny. Navíc umí pomoci např. s vytápěním, ovládáním vstupu do domu nebo osvětlením.

Pracujeme s výrobky Jablotron, Hikvision, Paradox. Funkčně jsou všechny podobné, ale pro každou stavbu a hlavně její uživatele se hodí jiný.

Rádi vám poskytneme více informací o možnostech zabezpečení objektů a ukážeme vám naše hotové zakázky v této oblasti.

JABLOTRON 100+ je nejmodernější bezpečnostní kamerový systém na trhu! S jeho profesionální a jednoduchou instalací můžete být jistí, že váš majetek je v bezpečíZabezpečení systémem Jablotron spolehlivě ochrání váš majetek.

Alarm Jablotron 100 umožňuje komunikaci se zásahovým bezpečnostním centrem a lze jej ovládat prostřednictvím mobilního telefonu, nebo přes internetovou aplikaci.

Díky kombinaci drátové a bezdrátové technologie, tento systém poskytuje bezkonkurenční zabezpečení a ochranu.