Televizní antény

Svěřte instalaci televizní antény do rukou odborníkům, kteří pozemním a satelitním televizním anténám velice dobře rozumí!

Provádíte rekonstrukci domu, nebo stavíte nový rodinný dům? Zajistíme Vám digitální příjem TV programů bez starostí.

Nabízíme kompletní služby instalace televizních antén, od vypracování nabídky dle požadavků zákazníka, přes servis, opravy až po dodání a finální realizaci. Samozřejmostí je také možnost kombinace pozemního a satelitního příjmu a měření signálů, poradenství a diagnostika problému.

Při realizaci pozemního a satelitního TV příjmu používáme výhradně koaxiální kabely výrobců CAVEL, Televes, Belden.

Chcete mít doma kvalitní televizní příjem? Obraťte se na nás a my vám rádi pomůžeme.

Zabýváme se instalací set-top-boxů, anténních zesilovačů, instalace Skylink, instalací televizních antén pro pozemní digitální vysílání DVB-T2 pro domácnosti a rodinné domy a v neposlední řadě se také zabýváme rekonstrukcemi a opravami společných televizních antén pro bytové domy, penziony nebo činžovní domy.

Používáme televizní antény Emme Esse, Fuba, Televes, Vaten – Jedná se o vysoce kvalitní výrobky, u nichž výrobce-zaručuje dlouhodobou stálost parametrů.

Objednejte si zkušeného technika, který vám nainstaluje televizní antény a vy se nebudeme muset o nic víc starat. Ihned po dokončení instalace televizní antény se můžete začít dívat na dlouhou řadu programů v českém jazyce a na nespočet programů v cizích jazycích.

Nechte si nainstalovat televizní anténu od našich zkušených techniků. Naše lokalita zaměření je Hradec Králové, Nový Bydžov, Chlumec nad Cidlinou, Hořice, Jaroměř. Nové Město nad Metují, Dobruška, Rychnov nad Kněžnou, Týniště nad Orlicí, Holice, Lázně Bohdaneč, Pardubice, Nechanice, Městec Králové, Dvůr Králové, Holice, Rychnov nad Kněžnou, Kostelec nad Orlicí, Vysoké Mýto, Nová Paka, Chrudim, Heřmanův Městec, Lázně Bělohrad.

Potřebujete poradit s výběrem a instalací televizní antény nebo jejího příslušenství?

Kontaktujte nás a společně pro Vás vybereme to nejvhodnější řešení.