Strukturované kabeláže a počítačové sítě

Ačkoli má bezdrátové Wi-Fi připojení bezesporu spoustu výhod, myslete na to, že některá zařízení budou mít své pevné místo a tam je kabel rozhodně ve výhodě.

Připojení kabelem je totiž zaručeně o něco rychlejší, nehrozí u něj rušení, přehlcování nebo zeslabení signálu při průchodu některými překážkami. Signál navíc není dostupný (i přes heslo a šifrování se do vašeho soukromého Wi-Fi nějaký ten šikulka dokáže dostat) v okolí pro cizí osoby a co se finanční stránky týče?

Když koupíte několik opravdu kvalitních routerů pro zajištění spolehlivého pokrytí objektu, přijde to značně dráž než kabelový rozvod signálu. Potom vystačíte s jedním routerem pro mobilní zařízení a výstup kabelu si naplánujete všude tam, kde v budoucnu počítáte s připojením zařízení, která budou vyžadovat kvalitní a rychlé připojení na internet. Nejedná se jen o počítače, internet využívají i chytré televizory či audiosystémy.

Nabízíme kompletní služby strukturované kabeláže jak metalických, tak optických, a to od návrhu až po realizaci počítačové sítě.

Počítačové sítě v provedení strukturované kabeláže umožňují propojení počítačové a telefonní sítě do univerzálního celku, ale také umožňují obrazové přenosy v rámci CCTV nebo i dalších datových aplikací.

Rádi vám doporučíme nejvhodnější řešení pro strukturované kabeláže a počítačové sítě, ať už provozujete malou pobočku se čtyřmi počítači anebo několikapatrovou administrativní budovu s více oddělenými nájemci a stovkami přípojných bodů.

Certifikovaní specialisté z MC Smart disponují bohatými zkušenosti s instalací strukturované kabeláže a počítačové sítě.

Důkladně navržená a profesionálně zhotovená instalace strukturované kabeláže je základním stavebním prvkem pro přenos datových či hlasových služeb.

Co vše získáte společně s instalací strukturované kabeláže od MC Smart?

  • instalace počítačových sítí a obvodů strukturované kabeláže (rozsáhlé kancelářské i jednoduché domácí rozvody)
  • instalace kompletních rozvodů počítačových sítí v kombinaci se silovými rozvody, včetně dodávky několika druhů speciálních podparapetních lištových systémů
  • dodávka a montáž patchpanelů, switchů, rackových skříní atp.
  • dodávka a instalace wi-fi accespointů a bezdrátových sítí
  • dodávka a instalace routerů

Strukturované kabeláže od MC Smart jsou navrhovány a realizovány za použití značkových komponent, které jsou zárukou funkčnosti a stability po dlouhá léta používání.

MC Smart provádí instalace strukturované kabeláže a počítačových sítí v lokalitách Hradec Králové, Nový Bydžov, Chlumec nad Cidlinou, Hořice, Jaroměř. Nové Město nad Metují, Dobruška, Rychnov nad Kněžnou, Týniště nad Orlicí, Holice, Lázně Bohdaneč, Pardubice, Nechanice, Městec Králové, Dvůr Králové, Holice, Rychnov nad Kněžnou, Kostelec nad Orlicí, Vysoké Mýto, Nová Paka, Chrudim, Heřmanův Městec, Lázně Bělohrad.

Nainstalujeme systémy strukturované kabeláže, které jsou efektivní, spolehlivé a připravené na budoucí rozšíření i pro vás?