SMART Home

Chcete mít svou domácnost pod kontrolou? S inteligentním systémem pro chytré domácnosti od MC Smart to zvládnete snadno a pohodlně.

Ovládejte svou domácnost jedním dotykem!

Ovládejte své spotřebiče, světla, zabezpečení a další zařízení pouhým stiskem tlačítka na telefonu nebo tabletu.

Chytrý dům nebo byt zakládáme na dokonalém sladění všech produktů a funkcí. Jen tak naplno rozvinete a využijete potenciál moderní chytré domácnosti.

Inteligentní energetický management je systém, který automaticky řídí spotřebu energie ve vašem domě. Díky němu budou veškeré systémy ve vašem domě, včetně stínění, osvětlení, vytápění a další, dokonale spolupracovat a šetřit za energie.  

V rámci SMART HOME montujeme nejčastěji kvalitní výrobky značek Loxone a Jablotron.

Systémy pro chytré domácnosti instalujeme v lokalitách Hradec Králové, Nový Bydžov, Chlumec nad Cidlinou, Hořice, Jaroměř. Dále to je Nové Město nad Metují, Dobruška, Rychnov nad Kněžnou, Týniště nad Orlicí, Holice, Lázně Bohdaneč, Pardubice, Nechanice, Městec Králové,  Dvůr Králové, Holice, Rychnov nad Kněžnou, Kostelec nad Orlicí, Vysoké Mýto, Nová Paka, Chrudim, Heřmanův Městec a Lázně Bělohrad.

Chytrá domácnost je investice, která se vám vyplatí. Přinese vám pohodlí, bezpečnost a může vám také pomoci ušetřit peníze. Pokud vás chytrá domácnost zaujala, ozvěte se nám.